SPORTSPOLAND Līniju krāsošanas ratiņi (aerosola)

520,00 €
AR PVN
SPL06090
Uz pasūtījumu

SPORTPOLAND SPRAY PITCH LINE PAINTING CART - Inovatīvs produkts futbola laukumu marķēšanai!

Aizmirstiet par sarežģītiem marķēšanas procesiem, kaitinošu krītu un neefektīviem instrumentiem! Sportpoland Spray līniju marķēšanas ratiņi ir inovatīvs risinājums, kas laukuma līniju krāsošanu padarīs par īstu prieku. Mitrās marķēšanas ratiņi ir izstrādāti, domājot par vienkāršību, efektivitāti un izturību.

Ar ko atšķiras Sportpoland Spray līniju krāsošanas ratiņi?

Izturīgs un viegli tīrāms

No cinkota tērauda izgatavotie ratiņi ir izturības un laikapstākļu izturības simbols. Jums nav jāuztraucas par bojājumiem vai koroziju. Turklāt ārkārtīgi vienkāršā apkope padara ratiņu uzturēšanu nevainojamā stāvoklī patiešām vienkāršu - pēc lietošanas nav jātīra neviena sprausla, vienkārši izņemiet krāsas kannu, un viss ir paveikts!

Efektivitāte un ērtības

Krāsas uzklāšana uz ratiņiem ir intuitīva un neprasa nekādus sarežģījumus. Vienkārši sakratiet krāsas kanniņas, un pēc mirkļa varat sākt darbu. Nav nepieciešama garlaicīga sūknēšana vai ilga akumulatora uzlāde. Jūsu laiks ir dārgs - ar šo ratiņu jūs varēsiet sākt krāsot uzreiz!

Perfekts rezultāts

Ar Sportpoland Spray ratiņiem jūs sasniegsiet lieliskus rezultātus bez jebkādiem kompromisiem. Ātri žūstošā krāsa novērš kaitinošo krītļošanu, un plānas, tīras līnijas tagad ir jūsu rīcībā. Neatkarīgi no laikapstākļiem jūsu izkārtnes paliks noturīgas un skaidras, un lietus vai apūdeņošanas laikā tās netiks izskalotas.

Videi draudzīgs un ekonomisks

Ūdens bāzes krāsa apliecina apņemšanos rūpēties par vidi. Videi nekaitīga, nezaudē kvalitāti un ir īpaši izturīga - tas viss, pateicoties inovatīvai tehnoloģijai. Vietu taupošais, neuzturīgais un augstas veiktspējas krāsošanas ratiņi Sportpoland Spray Line ir ieguldījums, kas atmaksājas.

Ar Sportpoland Spray krāsošanas ratiņiem uzklājiet izcilas līnijas!

Vai sapņojat par perfekti marķētu sporta laukumu? Pateicoties Sportpoland Spray krāsošanas ratiņiem, šis sapnis kļūst par realitāti! Uzklājiet skaidras, spilgti baltas līnijas uz sava zāliena vienā mirklī. Netērējiet laiku ar tradicionālajām metodēm - ar Sportpoland Spray ratiņiem marķēšana kļūs par tīru prieku.

Efektivitāte skaitļos

Vienam sporta laukumam ir nepieciešamas tikai 3-4 kannas krāsas (750 ml katrā). Šī ārkārtīgā efektivitāte padara Sportpoland Spray par neapstrīdamu līderi savā klasē.

Priekšrocības

Ātri žūstoša krāsa - vairs nav nepieciešama nogurdinoša krītēšana!

Smalkas, tīras līnijas - nekādu blāķīšu!

Nav aizsērējušu krāsas sprauslu - nav nepieciešams tīrīt ratiņus - vienkārši nomainiet krāsas kannu!

Marķējums ir izturīgs pret laikapstākļiem - lietus un ūdens nenomazgā līnijas!

Videi draudzīga krāsa uz ūdens bāzes

Zemas uzturēšanas izmaksas - nav dārgu nodilstošo detaļu!

Vietas taupīšana - nav apjomīgu marķēšanas piederumu!

 

Groziņa īpašības:

- marķēšanas ratiņi izgatavoti no cinkota tērauda, ļoti izturīgi un viegli tīrāmi.

- ar 4 sūknētajiem riteņiem

- krāsošanai tiek izmantotas vienreizlietojamas krāsas kannas

- svars 18 kg

SPL06090
10 vienības:

Tehniskā informācija

Svars
18 kg

Specifiskas norādes

Komentāri (0)

SPORTSPOLAND Līniju...

520,00 €